Quick Test, onderdeel van Quick Parking

Quick Test is een onderdeel van Quick Parking. De teststraat is in samenwerking met Care4homecare en Aethon opgezet. De teststraat is sinds 1 november geopend en al honderden mensen hebben zich laten testen.

Quick Parking staat voor goedkoop, snel, veilig en comfortabel parkeren nabij luchthavens. De dienst bestaat sinds 2007 en heeft tienduizenden parkeerplaatsen bij vijfentwintig luchthavens in Europa, waaronder Schiphol (Amsterdam), Zaventem (Brussel), Charleroi, Rotterdam, Eindhoven, Orly en Charles de Gaulle (Parijs). Quick Parking onderscheidt zich door een goede service, snelle luxe shuttles van parkeerplaats naar luchthaven (en vice versa) en locaties vlakbij de terminals. De parkings zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Parkeerplaatsen kunnen makkelijk en snel online gereserveerd worden via de website van Quick Parking of via een van de aangesloten reis- en airline
partners. De terreinen van Quick Parking zijn beveiligd. Quick Parking wil haar klanten een optimale parkeer beleving bieden.

Quick Parking - Quick Test - teststraat

Schiphol parkeren met shuttle service

Een groot voordeel van deze teststraat nabij Schiphol, is dat je je auto kunt parkeren na een negatieve uitslag en de shuttlebus naar de luchthaven pakt! Het is dus mogelijk om ook een parkeerplek tijdens je vakantie te reserveren. Om ook een parkeerplek voor je auto te reserveren, ga je naar QuickParking.com.

Kijk goed welke test je gedaan moet hebben om af te reizen naar je vakantieland. Een PCR test geeft uitslag binnen 48, een Antigeentest binnen 20 minuten. Voor beide tests wordt een internationaal reiscertificaat geleverd bij een negatieve uitslag.

Voordelen op een rij

  • Grote teststraat nabij Schiphol
  • Geopend 08.30-11.30
  • Ideaal als je op vakantie gaat
  • De PCR test is door de overheid en ook veelal internationaal geaccepteerd
  • Maak gemakkelijk een afspraak voor sneltest via onze planningstool
  • Je parkeerplaats kun je los reserveren via¬†QuickParking.com

Personeel

gekwalificeerd

Veilige

teststraat

Inclusief

int. reiscertificaat

09.00-16.15

mogelijk om te testen

Check online beschikbaarheid en reserveer Reserveer coronatest