Sneltest Schiphol

Hoe werkt sneltesten bij Quick Test? Snelle coronatest voor reizigers

Je rijdt de snelteststraat binnen en blijft in de auto zitten als de test wordt afgenomen. Wacht 20 minuten op de uitslag (bij Antigeen test). Als je je auto wilt parkeren op onze parking, dan kan dit. Zorg dat je hier ook een reservering voor hebt. Via QuickTest kun een test boeken. Via Quickparking.com boek je dan nog los je parkeerplek.

Onze teststraat nabij Schiphol ligt in Aalsmeer. Het is slechts tien minuten met de shuttlebus naar de luchthaven. Na je reis word je ook weer opgepikt door de shuttlebus en afgezet op de parking om met je auto naar huis te rijden.

Reserveer je parkeerplek

Internationaal reiscertificaat

Voor sommige landen is het verplicht om een internationaal reiscertificaat op zak te hebben die is uitgegeven na een PCR test. Bij Quick Test kun je een PCR test laten afnemen, waarna je bij een negatieve uitslag een internationaal reiscertificaat ontvangt. Ook bij de Antigeentest ontvang je een internationaal reiscertificaat. Let goed op welke test je gedaan moet hebben voor toegang tot jouw vakantieland.

Reserveer direct je coronatest!

Testafname door gekwalificeerd personeel

De medewerkers van de teststraat zijn medisch gekwalificeerd (in samenwerking met Care4homecare en Aethon). De gehele teststraat is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen we ervoor dat het een veilige omgeving is voor reizigers.

Snelle coronatest voor bedrijven

Wil je snel je personeel laten testen op corona? Dit kan handig zijn als je je werknemers snel weer aan het werk wilt hebben. Quick Test biedt ook voor werknemers snelle tests aan. Zo weet je binnen een kwartier of je personeel coronavrij is!

 

Quick Parking - Quick test - office (2).jpg

Check online beschikbaarheid Reserveer coronatest